De website van H. Overeem gebruikt cookies (en andere technieken) en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie te zien krijgt. Door gebruik te maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan op de website van H. Overeem.

H. Overeem Bedrijfsdeuren BV
Franseweg 89
3921DG Elst (U)

Tel: 0318-300110
Email: info@hovereem-bedrijfsdeuren.nl

Keuring bedrijfsdeuren

In veel gevallen moeten bedrijfsdeuren worden voorzien van een jaarlijkse keuring. Deze keuringen mogen worden uitgevoerd door onze monteurs. Alle onderdelen worden gecontrolerd en in dien nodig gerepareerd en vervangen. De keuring is inclusief onderhoud en het vervangen van kleine onderdelen, zoals loopwielen en scharnieren.

Als er grote reparaties uitgevoerd moeten worden stellen wij u eerst op de hoogte voordat we gaan vervangen of repareren. Goedkeuring en/of onderhoud wordt vermeld op de deur d.m.v. een onderhoudsticker met keuringsdatum.

Maak een afspraak met H. Overeem Bedrijfsdeuren te Elst. Wij werken veelal in een straal van 30km rond Veenendaal en Rhenen maar ook in de rest van Nederland.